Rugzakrecepten
Rugzakrecepten is een initiatief van
Spring Reizen
.
Pagina's
Startpagina
Hoe kook je uit een rugzak?
Ontbijt
Tussendoortjes
Lunch
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Handige ingrediënten
Toetjes
▼
zondag 7 juni 2020
Frambozenpudding
›
Het grote geheim van originele rugzakrecepten waarmee je je tochtgenoten kunt verrassen, is vooral je ogen goed open houden in de winkels. I...
dinsdag 5 mei 2020
Rabarber-flapjack
›
Onlangs stond in de Volkskrant een recept van Yvette van Boven voor rabarber-flapjacks. Heel erg lekker, heel makkelijk en vooral een ideaa...
zondag 1 maart 2020
Camping bobotie
›
Deze maaltijd aten we tijdens sneeuwschoentocht. Na een lange dag buiten, doen we met deze bobotie weer nieuwe energie op voor de volgende ...
donderdag 23 januari 2020
Vegetarische mantı met yoghurt-muntsaus en pittige olie
›
Mantı (met zo’n i zonder puntje) is een Turkse versie van ravioli. Vreselijk veel werk om zelf te maken, maar gelukkig ook gedroogd te koop...
donderdag 16 januari 2020
Rode curry met gedroogde wokgroenten
›
Afgelopen januari waren we lekker een paar dagen hiken in Duitsland. Deze curry beviel goed! Het is helaas zonder foto, want we zaten in de...
zondag 14 juli 2019
Bami speciaal
›
Lekker, Bami Speciaal! De saus die wij gebruikten heette al speciaal, wij maakten het extra bijzonder met de bijgerechten. Ingrediënten:...
vrijdag 12 april 2019
Fruitige couscous met peulvruchten
›
Voor 12 personen: 800 gram couscous 800 gram kikkererwten of rode linzen 800 gram tutti-frutti of andere gedroogde vruchten zoals abr...
›
Homepage
Internetversie weergeven