- 4 zakken tortelini a 250 gr.
- 2 zakjes gedroogde tomaat,
- 2 zakjes gedroogde champignons,
- 2 potjes zwarte olijven zonder pit, thuis in een zakje doen
- Zakje maken met wat oregano, zout, peper en knoflook.
- Zakje met Parmezaanse kaaspoeder
- Blikje tomatenpuree
- 140 gr. worst
Tortellini in ruime pan met water aan de kook brengen. Wanneer het goed kookt, laten doorgaren in slaapzak (ca 15 minuten, check of ze gaar zijn). Ondertussen de tomaten, champignons en olijven fijnsnijden.
In pan de tomatensaus met water mengen totdat het de juiste smaak en dikte heeft. Kruiden en groenten erdoor roeren. Worst fijnsnijden en in een bakje doen. Pasta met saus mengen en serveren.
Iederee kan zelf wat kaas op zijn pasta doen en worst erbij nemen.
Recept van: Marie-Jose
Geen opmerkingen:
Een reactie posten