zondag 20 mei 2012

Bospaddenstoelensoep

Na een lange dag fietsen of wandelen smaakt een bord soep heerlijk! Goed om je verloren vocht en zout aan te vullen, en om op te warmen, maar vooral ook lekker :). Wij kozen dit weekend voor de luxe bospaddenstoelensoep van Honig, en gaven deze een persoonlijke twist met gedroogde paddestoelen.

Voor 6 personen:

  • 1 pakje Honig Bospaddestoelensoep
  • 1 zakje gedroogde paddestoelen (Funghi Porcini Secchi)

Breek de gedroogde paddestoelen in kleine stukjes. Breng voldoende water aan de kook, voeg het soeppoeder beetje bij beetje toe en klop met een garde tot het helemaal klontjesvrij is. Voeg dan de paddenstoelen toe, en  laat het even doorkoken. Zet het dan zo'n 10 minuten weg in een trui en/of slaapzak om verder te garen.

Recept van: Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten