Hoofdgerechten

Basis hoeveelheden voor diner
Eten uit de voorraadkast

Recepten
Lichtgewicht
Met vlees of vis
Groene curry met gierst
Paprikastamppot met worst
Pasta met tonijn
Pasta met zalm in aspergesaus  
Pasta alla creativa
Risotto voor winterkampeerders

Vegetarisch
Bami met pindasaus
Brandnetelstamppot
Bulghur met aubergine munt en citroen
Bulghur met kerriesaus en abrikozen
Casavekroepoek
Chapati's
Couscous met gedroogde aubergines. 
Couscous ras-el-hanout
Falafel
Fruitige couscous
Groente-stamppot
Hachee met aardappelpuree
Hete bliksem
Hutspot
Kaasfondue
Kokos-Kerrie met snelkookrijst
Linzenstoofpot
Luxe risotto
Meat-free sausage 
Milde curry met ananas
Nasi met pindasaus
Pappadums
Pasta met kaas met kaas met kaas
Pasta met paddestoelen
Pasta met paddestoelen en courgette
Rijst met paprika-curry en cashewnoten
Pasta puttanesca
Pasta met sojabrokken
Risotto met roomsaus
Rode koolstamppot
Sajoer boontjes
Seitan
Tortellini met champignonmosterdsaus
Tortillas uit de rugzak
Trekkinghutspot
Vegetarische gehaktballetjes in verschillende smaken
Vegetarische shepherds pie uit een pan
Zevenbladrijst


Met verse spullen
Met vlees of vis
Pasta met tonijn en olijven

Vegetarisch
Andijviestamppot met geitenkaas en noten
Bloemkoolcurry met aardappels en eieren
Boerenkoolstamppot met vegaballetjes en zoetzure saus
Luxe kampeersalade
Noodles met zoetzure saus
Notenrijst met paksoi-curry
Pasta met pesto
Pompoencurry
Vegetarische risotto 
Risotto met paddenstoelen
Rustdagstoofpot
Snijbiet-ananasrijst
Vegetarische spruitjesstamppot met geitenkaas
Tortilla's met groenten