zondag 18 september 2011

Tortellini met champignonmosterdsaus

Hoofdgerecht (10 personen)

Ingrediënten:
- Tortellini met kaas (6 zakjes van 250 gram)
- Cashewnoten (2 zakjes a 300 gram)
- Gebakken uitjes (200 gram)
- Champignonsoep (3 poederzakjes)
- Geel mosterdzaad (1 zakje)
- Gedroogde champignons (100 gram, toko)


Bereidingswijze:
Kook de Tortellini in ruim water samen met de gedroogde champignons (10-15 minuten).
Voeg laatste minuten de zakjes champignonsoep en mosterdzaad toe en kook mee onder
af en toe roeren tot een dikke saus.
NB: als er te veel water in de pan zit om een dikke saus te maken, giet eerst wat af
(vang wel op) en voeg eventueel later weer toe tot het een goede soepele saus is.
Serveer met de cashewnoten en gebakken uitjes.

Eventueel ook los wat gedroogd vlees of spekjes toe te voegen voor de vleeseters.


Geplaatst door: Mieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten