maandag 27 december 2021

gedroogde mango met chocolade

Een klein toetje, als feestelijke afsluiting van je rugzak-maaltijd. 


Ingrediënten:

Per persoon: 
  • 25 gram chocolade
  • 15 gram gedroogde mango 
  • 3 gram gedroogde kokosrasp 
  • bakpapier

Voorbereiding:

Als er weinig tijd is, of het is slecht weer, dan is een stuk chocola met gedroogde mango ook al heel lekker. Maar als er meer tijd is, is het leuk om het hele recept te maken. Op de markt (notenkraam) kun je mooie lange stukken gedroogde mango kopen, die heb je hiervoor nodig. Ik ben uitgegaan van één stuk mango per persoon. Neem een stuk bakpapier mee om de mango aan het einde op te leggen.

Recept:

Smelt de chocolade. Dit kan het best in of op een andere pan met heet water. Doop de stukken gedroogde mango in de chocolade en bestrooi met de gedroogde kokosrasp. Laat de mango met chocolade uitharden op een stuk bakpapier en serveer wanneer de chocolade hard is geworden.

Recept van: Mirtele

Geen opmerkingen:

Een reactie posten