donderdag 1 mei 2014

Andijviestamppot met geitenkaas en noten

Nog een lekkere stamppot!
  • 1 zakje aardappelpuree per persoon
  • 1 struik andijvie per ongeveer 5 personen. Je kan natuurlijk ook voorgesneden andijvie gebruiken, maar die blijft minder lang goed in je rugzak. 
  • 50-100 gram zachte geitenkaas p.p. (ik zou in de winter meer kaas gebruiken dan in de zomer, sneeuwkamperen maakt hongerig!), de geitenkaasrondjes in plastic bakje die je gewoon in de supermarkt kan krijgen werken prima hiervoor en blijven bovendien heel in je rugzak
  • 50 gram cashewnoten p.p.
  • gebakken uitjes naar smaak
  • zongedroogde tomatensnippers naar smaak
Breng voldoende water aan de kook voor de aardappelpuree. Haal er wat lauw water vanaf om de tomatensnippers te wellen als je die gebruikt. Snijd ondertussen de andijvie en de geitenkaas aan stukjes. Voeg als het water kookt de aardappelpuree, de tomatensnippers, de andijvie, de kaas en de noten toe en roer alles door elkaar. Geef er gebakken uitjes bij om erover heen te strooien. 

Recept van: Jitske

Geen opmerkingen:

Een reactie posten