donderdag 22 september 2011

Chocolade-mueslirepen

Voor 8 tot 10 repen. Naast de aangegeven ingrediënten kun je extra noten en vruchten toevoegen. Deze repen zijn niet geschikt om mee te nemen bij warme temperaturen (+25 °C)

50 gram boter
150 gram pure chocolade in stukjes
4 eetlepel honing
100 gram korokante muesli appel-rozijnen
150 gram gedroogd fruit (bv abrikozen of tuttifrutti)
100 gram gemengden noten
Bakpapier
Cakevorm, ingevet

Bereiding: Smelt de boter met de chocolade en de honing au bain-marie op laag vuur. Roer glad. Neem de pan van het vuur en roer er de muesli, het gedroogde fruit en de noten door. Schep het chocolade-mueslimengsel in het met bakpapier beklede cakeblik. Druk het goed aan en laat de koek minstens 4 uur in de koelkast hard worden. Snijd deze in repen en verpak de repen in plastic.

Recept van: Treq

Geen opmerkingen:

Een reactie posten