zaterdag 5 november 2011

Tutti frutti met custard



Een lekker warm en vullend toetje, zeer geschikt voor koude winterse tochten. Maar ook in de zomer is het best lekker, zeker als je zit te vernikkelen op een alpenweide op 1800 meter hoogte.

Ingrediƫnten
  • 1 pakje instant custard per 2-3 personen
  • De bijbehorende hoeveelheid melkpoeder (hangt af van de precieze hoeveelheid custard, staat op de verpakking)
  • 1 handje tutti frutti per persoon

Bereidingswijze
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook. Zet in 1 pannetje de tutti frutti in de week (moet net onder water staan). Maak met de rest van het water de custard klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Deze moet een paar minuten binden, dat kan ook als je in een slaapzak gaart (custard doorkoken op een MSR levert doorgaans een nogal moeilijk schoon te maken pan op). Geef iedereen wat tutti frutti in zijn eetbak en giet daar de custard overheen. 

Recept van: Jitske

Geen opmerkingen:

Een reactie posten