Hoofdgerechten

Basis hoeveelheden voor diner
Eten uit de voorraadkast

Recepten
Lichtgewicht
Met vlees of vis
Groene curry met gierst
Paprikastamppot met worst
Pasta met tonijn
Pasta met zalm in aspergesaus  
Pasta alla creativa
Risotto voor winterkampeerders

Vegetarisch
Bami met pindasaus
Bami Speciaal
Brandnetelstamppot
Bulghur met aubergine munt en citroen
Bulghur met kerriesaus en abrikozen
Camping bobotie
Casavekroepoek
Chapati's
Couscous met aubergine, munt en citroen
Couscous met gedroogde aubergines. 
Couscous ras-el-hanout
Falafel
Fruitige couscous 
fruitige couscous met peulvruchten
Groente-stamppot
Hachee met aardappelpuree
Hete bliksem
Hutspot
Kaasfondue
Kokos-Kerrie met snelkookrijst
Linzenstoofpot
Luxe risotto
Meat-free sausage 
Milde curry met ananas
Nasi met pindasaus
Pappadums
Parelgort met Marokkaanse twist
Pasta met kaas met kaas met kaas
Pasta met paddestoelen
Pasta met paddestoelen en courgette
Rijst met paprika-curry en cashewnoten
Pasta puttanesca
Pasta met sojabrokken